Provlyssna
Du skal ikke dø på mandag - Mikael Rørth,Anne Mette Steen-Andersen

Du skal ikke dø på mandag

Du skal ikke dø på mandag

3.58 26 5 Författare: Mikael Rørth,Anne Mette Steen-Andersen Inläsare: Bent Otto Hansen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
KÆRE LÆSER. Denne bog er skrevet for at for at gøre dig klogere på kræft. Men i lige så høj grad for at give dig håb og udstyre dig med mod til at tale åbent om sygdommen med dine nære og kære. Kræft er en sygdom, vi alle sammen kommer til at stifte bekendtskab med i løbet af vores liv. Enten fordi vi selv bliver ramt eller fordi et menneske, vi holder af, får kræft. Mange opfatter det at få en kræftdiagnose som en dødsdom. Den opfattelse ønsker jeg at nuancere. Jeg har som tidligere overlæge og professor i medicinsk kræftbehandling arbejdet med kræftpatienter i mere end 40 år, og jeg ved, at vi i det danske sundhedsvæsen kan meget mere i dag, end vi kunne for bare fem-ti år siden. Det betyder, at der nu er flere end nogensinde før, der overlever en kræftsygdom.

I DU SKAL IKKE DØ PÅ MANDAG gør jeg sammen med en række førende kræfteksperter status over den viden, der findes om kræft og kræftbehandling: Hvad kan vi? Hvorfor kan vi det, vi kan? Og hvor vil det vi kan, bringe os hen i fremtiden? Du kommer til at møde hospitalspræsten, professoren, overlægen og den alternative behandler. Alle fortæller de åbenhjertigt og personligt om deres erfaringer fra en lang karriere med kræft tæt inde på livet.
Språk: Danska Kategori: Personlig Utveckling Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-04-26
Längd: 11T 44M
ISBN: 9788770363853

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-04-26
ISBN: 9788770363938
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt