Provlyssna
Kadonneiden tavaroiden vartija - Ruth Hogan

Kadonneiden tavaroiden vartija

Kadonneiden tavaroiden vartija

3,85 169 5 Författare: Ruth Hogan Inläsare: Johanna Kokko
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Padua on ruusupuutarhan ympäröimä, vanha talo Lontoossa. Sen omistaa iäkäs kirjailija Anthony,joka on menettänyt kihlattunsa vuosikymmeniä sitten mutta kaipaa rakastaan yhä. Anthonyn apulaisena Paduassa työskentelee eronnut, nelikymppinen Laura, joka pakenee ihmissuhteiden haavoittavuutta talon ruusuntuoksuisiin huoneisiin ja pysähtyneeseen aikaan.

Vuonna 1974 nuori Eunice kiiruhtaa pitkin Lontoon Bloomsbury Streetiä työpaikkahaastatteluun kirjakustantamoon. Vihreä ovi, kolkutus. Ja ennen kuin Eunice on edes ehtinyt astua kustantamon kynnyksen yli, hän on rakastunut sen toisella puolella seisovaan mieheen.

Ruth Hogan kietoo toisiinsa viehättävällä ja yllätyksellisellä tavalla monta tarinaa rakkaudesta - ikuisesta, mahdottomasta, uudelleen syttyvästä. Kerrontaa puhkovat Anthonyn talteen keräämiin esineisiin liittyvät pienet tarinat, jotka ovat kuin piikkejä Paduan ruusupensaissa. Niiden kirpeys jää elämän lailla kirvelemään iholle, mutta päällimmäiseksi kertomuksesta jää kuitenkin sydämeen vahva ja lämmin toivo.
Språk: Finska Kategori: Romaner Originaltitel: The keeper of lost things Översättare: Susanna Tuomi

Mer info om ljudboken:

Förlag: Bazar
Utgiven: 2020-01-16
Längd: 8T 52min
ISBN: 9789522797827

Mer info om e-boken:

Förlag: Bazar
Utgiven: 2020-03-01
ISBN: 9789522797674
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis