Provlyssna
Det forsvundne bibliotek - Steffen Nohr

Det forsvundne bibliotek

Det forsvundne bibliotek

2,88 26 5 Författare: Steffen Nohr Inläsare: Michael Thorsen
Ljudbok.
E-bok.
I 2006 var den danske computerspecialist, Anders Kloder, en del af en hemmelig ekspedition i Marianergraven, hvor CIA havde fundet en mystisk stentavle.
Det lykkedes for Kloder at afkode de ukendte inskriptioner, og man fandt noget i dybet. En hemmelighed, der viste sig at få katastrofale konsekvenser for mandskabet og missionen. Kloder blev smidt på porten – den fejlslagne mission krævede sin syndebuk.

Syv år senere modtager den bitre og livstrætte Kloder et uventet besøg under en ferie på Cuba. CIA er tilbage og beder ham atter om hjælp. De har gjort en ny opdagelse – denne gang i Mellemøsten.
Tynget af de mange spørgsmål han aldrig fik svar på – og med løftet om fuld indsigt i mysteriet og hemmeligheden, der mere og mere tyder på at have noget at gøre med fundet i Marianergraven – ser han ikke andet valg end at stige om bord på privatflyet og rejse med til ørkenen.

Her indledes en storstilet skattejagt, der kommer til at føre Kloder vidt omkring – lige fra London til Istanbul og videre ind i den dybeste regnskov. Snart opdager han, at han ikke er den eneste, der er på jagt efter Det Forsvundne Bibliotek.
Språk: Danska Kategori: Spänningsromaner Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Forlaget Valeta
Utgiven: 2019-06-01
Längd: 9T 56min
ISBN: 9788771571110

Mer info om e-boken:

Förlag: Forlaget Valeta
Utgiven: 2014-09-30
ISBN: 9788771570441
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis