Skæbnens lod - Josefine Ottesen

Skæbnens lod

Skæbnens lod

4 1 5 Författare: Josefine Ottesen
E-bok.
Teseus er en af de 14 athenere, der er blevet sendt til Kreta for at blive ofret til det frygtindgydende uhyre Minotaurus. De bliver sendt ind i labyrinten, hvor Minotaurus venter på at æde dem, men Teseus har en plan. Sammen med de andre vil han forvirre Minotaurus og køre ham træt, så han til sidst selv kan dræbe uhyret. Bagefter venter der endnu en svær opgave: at finde ud af labyrinten igen...

"Skæbnens lod" er femte og sidste del i serien om Teseus.

Den unge stærke Teseus lever i antikkens Grækenland, hvor der både findes kykloper, Minotaurus og andre sagnvæsner. Han er hemmelig søn af Athens konge, hvis onde kone, Medea, vil gøre hvad som helst for at afholde Teseus fra tronen.

Josefine Ottesen (f.1956) er børnebogsforfatter, dramatiker og teaterinstruktør. Hun er uddannet skuespiller, men har siden 1990'erne levet af at skrive sine populære fantasybøger til børn og unge. Siden begyndelsen af sin karriere har hun vundet adskillige priser for sine bøger, blandt andet Kulturministeriets Børnebogspris og Orla-prisen.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: SAGA Egmont
Utgiven: 2019-04-29
ISBN: 9788726163063
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis