Provlyssna
Skovserne og skivserne - Carl Frederik Garde

Skovserne og skivserne

Skovserne og skivserne

3.8 5 5 Författare: Carl Frederik Garde Inläsare: Søren Elung Jensen
Finns som ljudbok.
Den lille skovser Husk, som er meget mere eventyrlysten end de andre skovsere, synes det er kedeligt at være nysgerrig helt alene. På den måde bliver den første skivser til, og siden kommer der to til. Nu kan Husk udforske verden sammen med sine nye venner - skivserne Hamp, Klamp og Rusk.

Skovserne er et lille folk af små væsner, der lever dybt inde i skoven. De kommer kun frem om natten og lever af duggen fra den rødkål, der vokser ved et lille hus i skovens udkant. Carl Frederik Gardes historier om skovserne handler om natur, om fællesskab og om at være modig, selvom man er bange. Eventyret om skovserne griber både hverdagen og fantasien med sit ligefremme sprog og forfatterens egne dejlige tegninger.

Carl Frederik Garde (1928-2008) var sømand, journalist og forfatter. Gennem mere end 40 år arbejde han som kulturjournalist og kunstanmelder - et virke, der gjorde ham til en kendt skikkelse i det Aarhusianske kulturliv. Carl Frederik Garde skrev flere populære børnebøger samt en stribe kunstnerbiografier og digtsamlinger.
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-05-03
Längd: 57M
ISBN: 9788726092370
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt