Provlyssna
Neropatin päiväkirja: Isoveli isottelee - Jeff Kinney

Neropatin päiväkirja: Isoveli isottelee

Neropatin päiväkirja: Isoveli isottelee

4,6 937 5 Författare: Jeff Kinney Inläsare: Toni Kamula
Ljudbok.
Neropatin toinen päiväkirja!

Maailmanmenestykseen nousseen sarjan kakkososassa hekotuttava huumori ja helppolukuisuus imaisevat mukaansa, kun Greg Heffley, päiväkirjaa pitävä yläkoululainen, aloittaa uuden lukuvuoden.

Koulun alkaminenkaan ei tunnu kovin pahalta, kun takana on toivoton kesä. Isä pakotti uintitreeneihin, rahakas kesätyö naapurin koiran ulkoiluttajana sai nolon lopun ja isoveli lukitsi kellariin bileidensä ajaksi. Isoveli on muutenkin sietämätön, mutta hänelle ei voi mitään: hän tietää Gregin synkän salaisuuden... Hermoille käy myös paras kaveri, joka ikävystyttää Gregin melkein hengiltä ja matkii häntä kaikessa – päiväkirjaa myöten.

Jeff Kinney (s. 1971) on yhdysvaltalainen kirjailija, sarjakuvataiteilija ja pelisuunnittelija, joka tunnetaan parhaiten huippusuosituista Neropatin päiväkirjoistaan.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Neropatin päiväkirja: 2 Originaltitel: Diary of a Wimpy Kid: Rodrick rules Översättare: Sakari Hyrkkö

Mer info om ljudboken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2019-05-24
Längd: 2T 5min
ISBN: 9789510445082
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis