Provlyssna
To uger i Toscana - Domenica de Rosa

To uger i Toscana

To uger i Toscana

3,47 672 5 Författare: Domenica de Rosa Inläsare: Camilla Qvistgaard Dyssel
Ljudbok.
E-bok.
Perfekt sommerlæsning af Domenica de Rosa, forfatter til bestsellerserien om Ruth Galloway, som hun har skrevet under navnet Elly Griffiths.

Forfatterdrømmene, jalousien og kærligheden blomstrer under den toscanske sommersol, da en gruppe håbefulde forfattere mødes til to ugers skrivekursus på Patricia Wilsons pittoreske slot i bjergene. De vidunderlige omgivelser og kokken Aldos forførende melanzane er altid sikre hits, men i år er noget anderledes. De ubetalte regninger hober sig op, og det er snart knald eller fald for det smukke, men forfaldne slot.

Men mens Patricias tanker kredser om slottes fremtid, sker der et og andet omkring hende: Snart kører Aldo rundt med 74-årige Mary på sin Vespa, og altmuligmanden Fabio har sat mere end ét hjerte i brand. Temperaturen stiger, mens der sladres, flirtes og rettes manuskripter ved poolen, og efterhånden som både spøgelser og uventede gæster dukker op, er én ting sikker: Det bliver en sommer som ingen anden …
Språk: Danska Kategori: Romance Översättare: Lærke Pade

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2019-06-12
Längd: 9T 3min
ISBN: 9788712059134

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2019-06-12
ISBN: 9788712058465
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis