Provlyssna
Piratjagt - Camilla Stampe,Laura Marie Sørensen

Piratjagt

Piratjagt

4.0 32 5 Författare: Camilla Stampe,Laura Marie Sørensen Inläsare: Lars Thiesgaard
Finns som ljudbok.
PIRATJAGT tager lytterne med på en unik, medrivende og veldokumenteret rejse ind i piraternes verden.
Hvert år sejler mere end 28.000 skibe gennem Adenbugten og Det Indiske Ocean. For de fattige mænd langs Somalias kyst er hvert skib som en adgangsbillet til astronomiske løsesummer. De skal blot skaffe et par AK47-maskingeværer, en lang stige og en motorjolle – så er de godt på vej mod millionerne.


Piraterne bliver mere og mere hårdhændede og løsesummerne stadig højere. I februar 2011 blev også en dansk sejlerfamilie med tre børn kapret. Hvorfor går det så galt? Er piraterne lykkejægere, frihedskæmpere eller organiserede kriminelle? Er de i ledtog med islamiske terrorgrupper? Hvor ender løsesummerne? Og hvorfor er det så svært at bekæmpe piraterne og få dem dømt?


Beskyttet af bevæbnede livvagter har journalisterne Laura Marie Sørensen og Camilla Stampe mødt og interviewet piraterne, de prostituerede, khat-sælgerne, bagmændene og piratenkerne i Somalia. De har været på piratjagt med det danske krigsskib Esbern Snare og fulgt de danske marinesoldater på tæt hold. De har mødt tidligere gidsler, politikere, forskere, skibsredere, militærfolk og mange andre for at trænge helt ind bag myterne om piraterne.


”Piratjagt”er indlæst som lydbog af Lars Thiesgaard

i 2016 for Lytteratur hos AV Forlaget
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lytteratur
Utgiven: 2016-12-28
Längd: 8T 45M
ISBN: 9788771892598
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt