Provlyssna
Med bedstemor i tidens labyrint - Jens Christian Grøndahl

Med bedstemor i tidens labyrint

Med bedstemor i tidens labyrint

4.8 5 5 Författare: Jens Christian Grøndahl Inläsare: Jens Christian Grøndahl
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Nina på 7 år har et nært forhold til sin Bedstemor, som hun ofte besøger efter skoletid. Bedstemor havde en hjerteveninde, der også hed Nina, men som hun ikke har set siden krigen. En eftermiddag falder Bedstemor ned ad trappen og forstuver sin fod. Af frygt for at hun skal havne på plejehjem, "flygter" de ned ad kældertrappen og havner i Bedstemors baggård, der er forvandlet til krigstidens København. Her møder de Bedstemor og hendes jødiske hjerteveninde som skolepiger.

Med Bedstemor i tidens labyrint handler om Anden Verdenskrig set med et moderne barns øjne. Den fortæller om relationer mellem mennesker på tværs af generationer, hvor fortid og nutid forenes.

OM BOGEN
"Med bedstemor i tidens labyrint er en sikkert skrevet fortælling – holdt i et langsomt tempo. Stemningsfuld, som lurmærket Grøndahl. Og på sin egen stilfærdige og altmodische måde en fin fortælling." - Berlingske
Språk: Danska Kategori: Barn Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2013-09-18
Längd: 1T 18M
ISBN: 9788711340622

Mer info om e-boken:

Förlag: Carlsen
Utgiven: 2016-07-29
ISBN: 9788711656778
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt