PROVA GRATIS I 7 DAGAR Starta erbjudandet
3856 Recensioner
3.61
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
4T 1min

87 sekunder

Författare: Lone Theils Uppläsare: Peter Milling Ljudbok och E-bok

"Pigen var lagt ned i en sort ligpose. Hendes hår var stadig vådt, som om hun bare lige havde taget en svømmetur. Øjnene halvt åbne. Den stropløse, lyseblå sommerkjole sugede sig ind til hendes krop. Hun var smuk. Helt objektivt set smuk med regelmæssige træk og fyldige læber. Georg bedømte hende til at være midt i tyverne.

Hun lignede en ung kvinde, der havde været i byen og måske fået en Breezer for meget og om lidt ville vågne op med tømmermænd.

Georg fik øje på et glimt af noget rødt og foldede nænsomt ligposen til side. Ud over højre underarm bredte sig et uregelmæssigt ildrødt mærke.

Han viste det til Trine.

"Det ligner et brandsår," konstaterede hun.

Georg brummede.

"Vi må høre, hvad retsmedicineren siger.""

En ung kvinde findes druknet i Christianshavns Kanal. Efterforsker Georg Guldmann opdager hurtigt, at der er tale om drab, og at kvinden formentlig ikke er det eneste offer. Efterforskningen trækker tråde til det københavnske restaurationsmiljø, Christiansborg og Operahuset, og først i retten kommer den grufulde sandhed for en dag. Eller gør den?

"87 sekunder" er skrevet sideløbende med otte programmer på P1, hvor Lone Theils researcher for åben mikrofon, så man kan høre, hvordan en kriminalroman bliver til.

Lone Theils er journalist og har blandt andet været korrespondent i London for Politiken. Hun debuterede i 2015 med sin krimiserie om Nora Sand, der siden er solgt til udgivelse i 16 lande.

© 2017 Lindhardt og Ringhof (Ljudbok) ISBN: 9788711780251 © 2017 Lindhardt og Ringhof (E-bok) ISBN: 9788711769577

Upptäck mer av