Bubber – Kæmp for alt hvad du har kært - Dorte Kvist, Niels ”Bubber” Christian Meyer

Bubber – Kæmp for alt hvad du har kært

Bubber – Kæmp for alt hvad du har kært

0 0 5 Författare: Dorte Kvist, Niels ”Bubber” Christian Meyer
E-bok.
I Kæmp for alt hvad du har kært går Bubber tæt på danske familier, der er berørt af krigen i Afghanistan: Den unge soldat, der ikke kan leve et almindeligt liv, fordi fortiden plager ham. Familien, som har mistet deres ene søn i krigen, og nu sender den anden af sted. Den kvindelige soldat, som har fundet kærligheden i hæren, men er invalideret af posttraumatisk stress, og feltpræsten, der ved, hvad det vil sige at lyse velsignelsen over soldaterne, inden de går i kamp.

De udsendtes historier giver et aktuelt billede af, hvad det vil sige for et menneske at være i krig i dag. Der fortælles åbent og modigt om op- og nedture og om, hvor store konsekvenser det kan få, når man vælger et liv som udsendt. Kæmp for alt hvad du har kært er et usentimentalt og livsbekræftende indblik i en ellers lukket verden.
Språk: Danska Kategori: Fakta Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2011-11-10
ISBN: 9788771087956
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis