Provlyssna
Feriegæsterne - Emma Straub

Feriegæsterne

Feriegæsterne

3,09 307 5 Författare: Emma Straub Inläsare: Mathilde Eusebius
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
For Franny og Jim var turen til Mallorca med deres to børn og venner oprindeligt tænkt som en slags fest. De har 35-års bryllupsdag, og deres datter, Sylvia, er netop blevet student. Den solbeskinnede ø med de smukke bjerge, strande og tennisbaner virker da også som det perfekte sted at lægge de spændinger, der ulmede hjemme på Manhattan, bag sig.

Men ikke alt går efter planen. Der er knas i Franny og Jims ægteskab, Sylvias bror, Bobby, medbringer sin noget ældre kæreste, som hans mor aldrig har brudt sig om, og Frannys bedste ven, Charles, og hans mand tumler med deres egne problemer, mens de samtidig forsøger at agere mæglere i Post-familien. I løbet af de to uger kommer en lang række hemmeligheder for en dag, ydmygelserne står i kø, og barndommens rivalisering blusser op for fuld kraft.

Men heldigvis er der håb forude …

Med skæv humor og kolossal kærlighed til sine karakterer leverer Emma Straub en vidunderlig ferieroman om en familie i forandring, om venskab – og ikke mindst kærlighed.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Ellen Strandgaard

Mer info om ljudboken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2019-06-27
Längd: 8T 3min
ISBN: 9788712059424

Mer info om e-boken:

Förlag: Gads Forlag
Utgiven: 2015-06-09
ISBN: 9788712050636
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis