Provlyssna
Og stormen rev mine fjedre - En roman om Steen Steensen Blicher - Niels Aage Barfoed

Og stormen rev mine fjedre - En roman om Steen Steensen Blicher

Og stormen rev mine fjedre - En roman om Steen Steensen Blicher

4 10 5 Författare: Niels Aage Barfoed Uppläsare: Kaj V. Andersen
Ljudbok.
E-bok.
Den danske præst, digter og forfatter Steen Steensen Blicher (1782-1848) var en af hovedkræfterne i den danske Guldalder, og han er kendt og elsket for sine digte, noveller og oversættelser. Niels Aage Barfoeds roman fortæller om Blichers liv og virke som både digter og præst, om hans komplicerede personlighed og politiske engagement. Og ikke mindst om hans ustabile helbred, der i høj grad var betinget af den modgang, han mødte fra samfundet og i sit ægteskab, hvor han i en lang periode var overbevist om, at hans kone var ham utro.

Niels Aage Barfoed (1899-1973) var en dansk præst og forfatter, der skrev en lang række biografiske romaner om historiske danskere heriblandt Poul Henningsen, Leonora Christina Ulfeldt, biskop Hans Adolf Brorson og Steen Steensen Blicher. Niels Aage Barfoed stod desuden bag flere noveller og romaner.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-19
Längd: 7T 45min
ISBN: 9788726183450

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-01
ISBN: 9788726183245
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis