Gry flyver og farer - Hans-Eric Hellberg

Gry flyver og farer

Författare: Hans-Eric Hellberg
Inläsare: Jørgen Teytaud
Format: Ljudbok & E-bok
Prova Storytel

Gry flyver og farer

Författare: Hans-Eric Hellberg
Inläsare: Jørgen Teytaud
Format: Ljudbok & E-bok
1T 22min
Danska
3,5
Gry har en god fantasi. Den giver hende både en masse indre og ydre oplevelser, og indimellem er det svært at kende forskel på virkelighed og fantasi. For eksempel prøver hun både at køre gravko, at sejle med husbåd og at flyve. Gry møder også den kloge heks Vera, som hjælper hende med at redde et pindsvins liv.

Den svenske forfatter Hans-Eric Hellberg (f. 1927) har skrevet en lang række børne- og ungdomsbøger. Da han var barn, blev han træt af altid at læse børnebøger om helte, der finder skjulte skatte og besejrer fjender, og han besluttede sig for selv at skrive de bøger, han ville have lyst til at læse, da han var barn. Hans-Eric Hellbergs bøger handler ofte om halvstore børn og om det svære sted, de befinder sig, mellem at være barn og voksen, og de tanker og følelser, børn gennemgår, mens de vokser op.
Översättare: Hanne Olsen
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2019-07-23
ISBN: 9788726097498
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2019-01-09
ISBN: 9788726097474
1T 22min
Danska
3,5
Kategori: Barn

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis