Grevinden - Danielle Steel

Grevinden

Författare: Danielle Steel
Inläsare: Marian Friborg
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
Prova Storytel

Grevinden

Författare: Danielle Steel
Inläsare: Marian Friborg
Format: Finns som ljudbok & Finns som e-bok
10T 20min
Danska
3,95
Et skatkammer af uvurderlige smykker dukker op i en forladt bankboks, der ejes af Marguerite Wallace Pearson di San Pignelli. Marguerite er en amerikansk kvinde, der giftede sig med en italiensk greve. Hun formodes at være død og efterlader sig ingen arvinger, og derfor skal smykkerne tilfalde staten.

Jane Willoughby fra skifteretten i New York beslutter sig for sammen med Philip Lawton fra auktionshuset Christie‘s at gøre et sidste forsøg på at finde eventuelle slægtninge, der kan arve de kostbare smykker. Jagten sender dem ud på en rejse, der vil ændre deres liv for evigt.

Den amerikanske forfatter Danielle Steel (f. 1947) er kendt for sine romantiske dramaer, hvoraf adskillige er blevet filmatiseret. Hun er en af de bedst sælgende forfattere i hele verden med over 800 millioner solgte bøger. Selvom Steel mest skriver voksenromaner, har hun bevæget sig inden for flere forskellige genrer heriblandt billedbøger, børnebøger og non-fiktion.
Mer info om ljudboken:
Utgiven: 2017-01-16
ISBN: 9788711734551
Mer info om e-boken:
Utgiven: 2017-05-24
ISBN: 9788711783979
10T 20min
Danska
3,95
Kategori: Romaner

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis