Provlyssna
Viirun ja Pesosen kylvöpuuhat - Sven Nordqvist

Viirun ja Pesosen kylvöpuuhat

Viirun ja Pesosen kylvöpuuhat

4.53 45 5 Författare: Sven Nordqvist Inläsare: Markus Bäckman
Finns som ljudbok.
Hulinaa ja huisketta Pesosen kasvimaalla! On ihana kevätaamu. Viiru-kissa säikyttelee ötököitä, ja Pesonen seisoskelee kasvimaallaan tuumiskellen: "Nyt on sopiva aika aloittaa kylvöpuuhat." Kissaveijarikin kaivaa maahan lihapullan... Viiru ja Pesonen eivät kuitenkaan saa rauhassa satoa odotella. Salaperäiset kävijät möyrivät kasvimaan ihan nurin, kerran toisensa jälkeen. Keksivätkö kumppanukset keinon tihulaisten pyydystämiseksi?Viiru ja Pesonen -sarjan kirjat riemastuttavat kaikenikäisiä lukijoita tutuilla elementeillään: hervottomalla huumorilla, osuvilla huomioilla ja loistavalla tarinalla, jota ryydittävät yksityiskohtia vilisevät värikkäät kuvat.Viiru ja Pesonen ovat valloittaneet lukijoita maailmalla yli 13 miljoonan myydyn kirjan voimin. Parivaljakon edesottamuksista on saatu nauttia myös elokuvissa ja teattereissa.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Viiru ja Pesonen: 8 Originaltitel: Kackel i grönsakslandet Översättare: Kaija Pakkanen

Mer info om ljudboken:

Förlag: Kustannusosakeyhtiö Tammi
Utgiven: 2019-08-16
Längd: 21M
ISBN: 9789520410520
Kommentarer

Ha alltid en bra bok på gång – lyssna och läs som du vill

Läs och lyssna på så många böcker du orkar! Ladda ner böcker offline, välj sagor till barnen eller prova en bok du inte visste att du ville höra. Helt enkelt den bästa digitala bokupplevelsen du kan få.
Prova fritt i 14 dagar