Provlyssna
Mindelandet #1: Dronningernes Erindringer - Line Wenzel

Mindelandet #1: Dronningernes Erindringer

Mindelandet #1: Dronningernes Erindringer

3,73 70 5 Författare: Line Wenzel Uppläsare: Torben Sekov
Ljudbok.
E-bok.
Dronningeslægten i Sunira besidder som de eneste i landet magiske evner, men prisen er høj: Hver gang de bruger magi, må de ofre et minde.

I sine 17 år har prinsesse Tella levet beskyttet på slottet sammen med sin mor dronning Leonora, men alt ændres da Melina, en udstødt adelig fra Leonoras fortid, dukker op og truer med at afsløre dronningernes hemmeligheder. Leonoras minder fra dengang er ofret i bytte for magien, og Tella bliver derfor tvunget ud på en rejse for at finde ud af hvilke hemmeligheder Melina kender til.
På vejen møder Tella flere af de magikere dronningeslægten benægter eksistensen af, og hun bliver konfronteret med generationers bedrag. Hun må kæmpe alt hvad hun har lært, for dronningernes hemmeligheder kan få vidtrækkende konsekvenser, og Melina vil gå langt for at skade Tellas familie.

Dronningernes Erindringer er første bind i fantasy-serien Mindelandet om de mange hemmeligheder i Suniras dronningeslægt og de store ofre magien kræver.
Språk: Danska Kategori: Unga vuxna Serie: Mindelandet: 1 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Tellerup.dk
Utgiven: 2019-09-15
Längd: 7T 16min
ISBN: 9788758837192

Mer info om e-boken:

Förlag: Tellerup.dk
Utgiven: 2019-09-15
ISBN: 9788758837079
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis