Jans største sejr - Knud Meister, Carlo Andersen

Jans største sejr

Jans største sejr

0 0 5 Författare: Knud Meister, Carlo Andersen
Finns som e-bok.
Under guldfeberen i Australien i 1920‘erne skød Andreas Holm en grisk guldgraver i selvforsvar og flygtede hjem til Danmark, hvor han sidenhen er blevet en respekteret og velhavende mand. 30 år senere dukker den dræbtes hævngerrige og grådige bror, Aksel, op og viser ham en erklæring fra en anden guldgraver, der sværger, at han så Andreas skyde Aksels bror i koldt blod. Denne erklæring kan styrte hele Andreas‘ liv i grus og måske endda sende ham i fængsel. Men Aksel vil ikke bare have hævn. Han vil have penge. Andreas betaler modvilligt, men det viser sig, at Aksel har tænkt sig at malke endnu flere penge fra den rige nordsjællænder. Men nu kalder Andreas Jan til hjælp, og så tager sagen pludselig en helt ny drejning…

Jan-bøgerne er skrevet af Knud Meister (1913-1989) og Carlo Andersen (1905-1970 ).

Knud Meister var uddannet journalist, og i løbet af sin mangeårige karriere nåede han at være tilknyttet en lang række dagblade og redaktioner, bl.a. Ekstrabladet, Berlingske Aftenavis og Time Magazine.

Carlo Andersen var krimiforfatter og udgav i 1940‘erne en række velfortalte krimier for voksne.

Sammen formåede Meister og Andersen at skrive intet mindre end 81 Jan-bøger i perioden 1942-1964.
Språk: Danska Kategori: Tonår & Nästan vuxen Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2016-11-03
ISBN: 9788711515495
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis