Provlyssna
Tregellasin linnanherra - Margaret Moore

Tregellasin linnanherra

Tregellasin linnanherra

3,5 60 5 Författare: Margaret Moore Uppläsare: Sanna Majuri
Ljudbok.
E-bok.
Tregellasin linnanherra

Hänet oli luvattu jo lapsena Tregellasin Merrickille, mutta Lady Constance ei ollut halukas naimaan miestä, jonka hän muisti vain hemmoteltuna poikana. Toki pojasta oli kasvanut pöyhkeä aatelismies, mutta Constance pyrki tekemään itsestään niin ei viehättävän kuin mahdollista, jotta Merrick kieltäytyisi kihlauksesta. Mutta kun tämä arvoituksellinen, tumman komea mies ratsastaa linnan porteista sisään, Constance tajuaa ettei mies ole enää se poika, jona hän tämän muisti. Vaan enemmänkin mies, jota hän voisi rakastaa. . .



Menneisyyden salaisuuksien kummittelema Merrick ei olisi halunnut palata Tregellasiin – kunnes hän kohtasi tulevan morsiamensa. Kaunis ja eloisa Lady Constance edusti kaikkea sitä, mitä hän halusi vaimolta. Hän herätti intohimon - ja hänen sydämensä – tavalla johon ei ollut kyennyt yksikään nainen aiemmin. Mutta mitä tapahtuu, jos Constance saa tietää totuuden?
Språk: Finska Kategori: Romance Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2019-08-27
Längd: 6T 50min
ISBN: 9789176331873

Mer info om e-boken:

Förlag: Harlequin
Utgiven: 2018-09-01
ISBN: 9789150760149
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis