Kurt Danners bedrifter: Ulveflokken - Peter Anker

Kurt Danners bedrifter: Ulveflokken

Kurt Danners bedrifter: Ulveflokken

1 1 5 Författare: Peter Anker
Finns som e-bok.
Ubåden Atlantide har krydset Atlanten tolv gange uden problemer, mens ubåde omkring den er blevet sunket af tyskerne eller voldsomt beskadiget. Men Atlantide har på mirakuløs vis klaret sig uden så meget som en skramme. Derfor er styrmand Dawson ekstra nervøs, nu hvor det er trettende overfart. Han er nemlig hverken mere eller mindre overtroisk end alle sømænd. Og da kaptajnen siger, at der er noget mærkeligt ved nattens stilhed, frygter Dawson, at det er nu, det går galt...

NB! Serien "Kurt Danners bedrifter" er udgivet i 1940‘erne og skal læses i denne historiske kontekst. Udtalelser og sprogbrug repræsenterer ikke forlagets holdninger.

Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.

Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med "Den stjålne undervandsbåd" og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.
Språk: Danska Kategori: Romaner Serie: Kurt Danners bedrifter: 160 Översättare:

Mer info om e-boken:

Förlag: Lindhardt og Ringhof
Utgiven: 2019-07-31
ISBN: 9788711633076
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis