Provlyssna
I sandhedens navn - Viveca Sten

I sandhedens navn

I sandhedens navn

4.11 290 5 Författare: Viveca Sten Inläsare: Torben Sekov
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Det er sommer på Lökholmen, en lille ø ud for Sandholm, hvor en flok børn er samlet på sommerlejr. Men pludselig forsvinder et barn, og panikken stiger blandt både børn og voksne.

Sagen om det forsvundne barn lander på Thomas Andreassons bord. Han er tilbage i politiet og må lægge sine bekymringer på hjemmefronten til side og kaste sig ud i en desperat eftersøgning. Er det en bådulykke, en kidnapning eller et resultatet af mobning, der ligger bag barnets forsvinden?

Mens Thomas er involveret i efterforskningen, begynder Nora Linde den sværeste rettergang, hun hidtil har ført. En direktør har begået underslæb i millionklassen og vil gøre hvad som helst for at undgå en dom.

I sandhedens navn er en fortælling om grådighed og desperation. Og om hvor udsat et menneske – og specielt et barn – kan være.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Sandhamn-serien: 7 Översättare: Karsten Nielsen

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-03-22
Längd: 12T 52M
ISBN: 9788771807103

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2017-03-17
ISBN: 9788771807042
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar fritt