Provlyssna
Maailman viimeiset tyypit - Zombiparaati - Max Brallier

Maailman viimeiset tyypit - Zombiparaati

Maailman viimeiset tyypit - Zombiparaati

3.97 106 5 Författare: Max Brallier Inläsare: Toni Kamula
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Naura aivosi pihalle!

Maailman viimeiset tyypit saavat vastaansa entistä suuremman hirviöhaasteen. Jokin tuntematon viekas voima kutsuu zombeja kokoon. Se mikä hallitsee zombeja, kykenee ihan mihin vain…

Jack Sullivan osaa katsoa maailmanloppua myönteisestä kulmasta: jos mukaan ei lasketa eloonjäämiskamppailua hirviöitä ja zombeja vastaan, elämä on letkeää hauskanpitoa. Lisäksi hänellä on seuranaan kolme parasta kaveriaan – todennäköisesti myös maailman viimeiset elossa olevat ihmiset - sekä Turre-hirviö lemmikkinä.

Sitten zombit alkavat kadota. Kuka haalii itselleen zombiarmeijaa?

Maailman viimeiset tyypit -sarja on ollut huima menestys, kirjoja on myyty maailmanlaajuisesti jo kaksi miljoona kappaletta. Kirjoihin perustuva Netflix-sarja lanseerataan syksyllä 2019.

Max Brallier on yhdysvaltalainen kirjailija ja Douglas Holgate australialainen kuvittaja. Yhdessä he ovat luoneet yllättävän karmivan hilpeän maailmanlopun maailman, josta on tekeillä myös animaatiosarja Netflixiin.
Språk: Finska Kategori: Barn Serie: Maailman viimeiset tyypit: 2 Originaltitel: Zombie Parade Översättare: Ulla Selkälä

Mer info om ljudboken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2019-09-09
Längd: 3T 53M
ISBN: 9789510444207

Mer info om e-boken:

Förlag: WSOY
Utgiven: 2019-09-09
ISBN: 9789510444191
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis