Provlyssna
Pandekagehuset - Carin Gerhardsen

Pandekagehuset

Pandekagehuset

3,95 673 5 Författare: Carin Gerhardsen Inläsare: Morten Thunbo
Ljudbok.
E-bok.
"Mandag eftermiddag i november, klokken er fire og mørket sænker sig over sneen. Ejendomsmægler Hans Vannerberg sætter sig til rette i toget med dagens avis. Han føler sig lykkelig, når han ser på alle de triste, gråblege ansigter i kupeen. Han har jo selv succes, et godt job og er gift med en dejlig kvinde og far til tre børn.

Ud af øjenkrogen lægger han mærke til en anden mand, der sidder tværs over for ham. Manden ser ussel ud, men virker bekendt. Gad vide om han også er lykkelig? Om hans liv har formet sig, som han drømte om? Da toget standser, står begge mænd af toget. Dagen efter er kun én af mændene i live.

Mordet på ejendomsmægleren Hans Vannerberg er det første af flere bestialske mord, der finder sted i Midtsverige. Kriminalkommissær Sjöberg fra Hammarby Politi leder efterforskningen. Han er selv far til fem og gift med Åsa. Sammen med kollegaerne – der også tæller den unge og kvikke politibetjent Petra Westman – indleder Sjöberg jagten på morderen. Et menneske, der er drevet af hævn, og hvis motiver går helt tilbage til barndommen.

Pandekagehuset er en spændende og psykologisk puslespilskrimi – med et tvist – der handler om mobning og hævn.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Hammarby-serien: 1 Översättare: Agnete Stjernfelt, Agnete Dorph Stjernfelt

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2012-06-15
Längd: 10T 6min
ISBN: 9788771372212

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2009-03-26
ISBN: 9788771082876
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis