Provlyssna
Når engle græder blod - Jakob Knudsen

Når engle græder blod

Når engle græder blod

3,84 346 5 Författare: Jakob Knudsen Uppläsare: Jesper Hvilsom
Ljudbok.
E-bok.
Alt tegner lyst for de kenyanske tvillinger Samuel og Bernard, da de optages på en lokal løbeskole, men et par år senere brister alle forhåbninger. Under et maratonløb i København falder Bernard om, død af en blodprop i hjertet.

Dagen efter findes en tysk forretningsmand brutalt dræbt på SAS Hotel. Gerningsstedet giver ikke kriminalkommissær Swane nogen spor at gå efter, men det gør til gengæld afhøringen af en kollega til afdøde. For det viser sig, at tyskeren både har haft et forsøgscenter, der eksperimenterer med bloddoping på vegne af et kendt cykelhold, og at der har været en lyssky forbindelse til den døde maratonløber og en forsvundet tvillingebror.

Snart går det op for Swane, at han står med en usædvanligt kompliceret sag, hvor kyniske forretningsmænd har benyttet alle midler i jagten på sportslig succes. Men hvad er forbindelsen til det københavnske rockermiljø, som nu jagter den forsvundne tvillingebror, hvordan finder Swane drengen, inden det er for sent, og hvem er det, der helt på egen hånd er gået i gang med at hævne Bernards død?

Når engle græder blod er andet, selvstændige bind i en serie om kriminalkommissær Swane fra Rigspolitiets drabstaskforce.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Kristian Swane: 2 Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2013-03-05
Längd: 8T 3min
ISBN: 9788771377811

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2013-03-05
ISBN: 9788771088854
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis