Provlyssna
Pilot - Jakob Fälling, Nikolaj Christensen

Pilot

Pilot

4,06 78 5 Författare: Jakob Fälling, Nikolaj Christensen Inläsare: Nikolaj Christensen
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
Han har leveret soundtracket til en hel del danskeres ungdom og turneret landet tyndt i 30 år. Men han har også mærket, hvor
hårdt det slår, når populariteten pludselig dykker. I PILOT fortæller Nikolaj Christensen om et musikerliv fuld af lige dele stjernestunder og alvorlig modgang.

Da Nikolaj er 16 år, begår hans mor selvmord, og siden har han selv kæmpet med en sårbar psyke. Som 45-årig bliver han ramt af en alvorlig krise, der ender med indlæggelse på et psykiatrisk hospital. Efterfølgende har han været tvunget til at genopfinde sin tilværelse og sit forhold til sig selv. Heldigvis med musikken som en meget stærk ledetråd.

PILOT er tro mod Nikolaj Christensens musikalske univers, hvor hjerte godt må rime på smerte. Men bogen rummer også en 53-årig mands refleksioner om at leve for sin passion og betale de voldsomme omkostninger, der følger med. Den handler om angst, mandsmod og psykiatri. Kærlighed, sangskrivning og troen på, at det nok skal gå.
Språk: Danska Kategori: Biografier Översättare:

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-10-24
Längd: 5T 53min
ISBN: 9788770366601

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-10-24
ISBN: 9788770366854
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis