Provlyssna
Røgslør - Thomas Enger, Jørn Lier Horst

Røgslør

Røgslør

3,91 884 5 Författare: Thomas Enger, Jørn Lier Horst Uppläsare: Mikkel Bay Mortensen
Ljudbok.
E-bok.
Nytårsaften er tusindvis af mennesker er samlet på Rådhuspladsen i Oslo. Men da klokken slår 12, sætter en bombeeksplosion en stopper for festlighederne.

Journalist Emma Ramm burde have befundet sig et helt andet sted, og hun ved endnu ikke, at hendes tilstedeværelse på Rådhuspladsen kommer til at koste hende dyrt. Hun er snart i fuld gang med at hjælpe politikommissær Alexander Blix, der er ­sprunget i det iskolde havnebassin for at redde en hårdt såret ­kvinde op af vandet.

Kvindens navn er velkendt for Blix: Ruth-Kristine Smeplass er mor til den to år gamle Patricia, der blev kidnappet for ti år siden, og som aldrig er blevet fundet. Nu får sagen ny aktualitet for både Alexander Blix og Emma Ramm. På hver deres måde forsøger de at finde vej gennem det røgslør, der er lagt ud for at skjule sandheden om Patricia.

RØGSLØR er indlæst som lydbog af Mikkel Bay Mortensen. Han har en behagelig, dyb og sikker stemme, og har blandt mange andre indlæst bøger af Inger Wolf, Lee Child og Belinda Bauer. Mikkel Bay Mortensen er uddannet skuespiller og har optrådt på film, tv og teatre landet over.
Språk: Danska Kategori: Deckare Serie: Blix & Ramm: 2 Översättare: Rolf Stavnem

Mer info om ljudboken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2019-10-24
Längd: 7T 28min
ISBN: 9788770072441

Mer info om e-boken:

Förlag: Modtryk
Utgiven: 2019-10-24
ISBN: 9788770072564
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje dag och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 14 dagar gratis