Provlyssna
Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte - Sofia Lundberg

Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte

Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte

3.94 352 5 Författare: Sofia Lundberg Inläsare: Tammi Øst
Finns som ljudbok.
Finns som e-bok.
På overfladen er Elins liv perfekt: Hun er en succesrig modefotograf og bor i en lækker penthouselejlighed i New York med sin mand, som hun har en dejlig datter sammen med. Alligevel har hun altid følt, at der har manglet noget i hendes liv.

En dag modtager Elin et brev fra barndomsvennen Fredrik, som var det eneste faste holdepunkt i hendes opvækst under fattige kår på Gotland. Brevet minder hende om et kapitel i hendes liv, som hun har gjort alt for at fortrænge gennem årene, og som ikke engang hendes nærmeste kender til. Med dette uventede livstegn vender minderne tilbage, og hun fyldes med skam over noget frygteligt, hun gjorde som ung, som fik hende til at flygte fra sit barndomshjem for aldrig at vende tilbage igen. Med ét er Elins liv forandret, og hun må beslutte sig for, om hun tør rejse tilbage til Gotland og konfrontere sine dæmoner.

En gribende fortælling om at se fortiden i øjnene for at blive i stand til at være i nuet, af forfatteren til Den røde adressebog.
Språk: Danska Kategori: Romaner Översättare: Nanna Kalkar

Mer info om ljudboken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-11-04
Längd: 9T 47M
ISBN: 9788770366717

Mer info om e-boken:

Förlag: People'sPress
Utgiven: 2019-11-04
ISBN: 9788770366939
Kommentarer

Ljudböcker och e-böcker för alla tillfällen.

När du börjar med Storytel får du allt. Du njuter obegränsat av hur många ljudböcker och stories du vill. Vi fyller på med nytt varje vecka och du kan lyssna och läsa offline precis när det passar dig.

Starta 30 dagar gratis