50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
5870 Recensioner
4.43
Språk
Danska
Kategori
Romaner
Längd
29T 13min

Aftentid og morgengry

Författare: Ken Follett Uppläsare: Esben Hansen Ljudbok och E-bok

Tag med på en enestående rejse 1000 år tilbage i tiden — til en periode med kærlighed og ære, vold og ambitioner, drømme og håb.

ÅRET ER 997. England befinder sig på tærsklen til middelalderen, og landet er under angreb fra alle sider. Kongens greb om landet er svækket, de magtfulde udnytter de svageste, og blodsudgydelser hører hverdagen til.

I denne kaotiske ufredstid følger vi tre personer, som alle forsøger at forfølge deres drømme: en ung bådebygger, en normannisk komtesse og en fremsynet munk. Men de tre hovedpersoner har stærke kræfter imod sig, ikke mindst i skikkelse af en nådesløs biskop, der ingen midler skyr for at bevare sin magt og velstand.

For tredive år siden mødte vi for første gang Kingsbridges indbyggere i JORDENS SØJLER. Med AFTENTID OG MORGENGRY tager Ken Follett os med tilbage til Kingsbridge i en storslået fortælling om de dramatiske begivenheder før JORDENS SØJLER.

»Topklasseunderholdning fra engelsk histories uudtømmelige skatkammer.«
***** – Politiken

»Endnu engang har Ken Follett skabt et mesterværk inden for historisk fiktion ... Det er ganske enkelt fremragende!«
– Bogblogger.dk

»I Ken Folletts fiktionsrum får vi et godt billede af, hvordan det var at leve og være menneske i vikingetidens England".«
– Arkæolog Jeanette Varberg

»Både en bog til de historieinteresserede og spændingshungrende læsere. Tempoet er højt fra starten, og man fyldes med spænding, så man næsten holder vejret.«
**** – Fuglsangforoven

© 2020 Cicero (Ljudbok) ISBN: 9788702311303 © 2020 Cicero (E-bok) ISBN: 9788702311297 Översättare: Alis Friis Caspersen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...