Alt jeg siger er sandt Provlyssna

Alt jeg siger er sandt

Alt jeg siger er sandt

Författare:
Lisa Bjärbo
Uppläsare:
Marie Nørgaard
Ljudbok
E-bok

"Da jeg vågner næste dag, lakerer jeg neglene ildrøde og tager mit allermest spraglede tøj på. Så går jeg ned i byen og skaffer mig et job. Det er faktisk ikke så svært. Man skal bare vælge den eneste café i byen, som matcher ens personlighed, og så trampe lige hen til disken og sige: "Jeg har tænkt mig at arbejde her."

Alicia er 16 snart 17 og uden tvivl skabt til noget stort. Hun skal bare lige finde ud af, hvad det er. Fanget på et skoletoilet, der er gået i baglås, går det op for hende, at hun vil droppe ud af gymnasiet. Men mærkeligt nok, synes hverken hendes forældre eller bedsteveninden Fanny, at det er en supergod idé. Alicia flytter hjem til sin elskede mormor og får job på en kaffebar, hvor hun møder "den græske gud" Isak med smilerynkerne …
Så må de store bedrifter vente lidt endnu.

"En forfriskende kontrast til ungdomslitteraturens mange dystre skildringer med problemfyldte teenagere i dysfunktionelle familier."
– Lena Kåreland, Svenska Dagbladet - "Årets bøger"

"Bjärbo bevæger sig hele tiden elegant og følsomt mellem døden og den første store kærlighed. Samtidigt lykkes det for hende at finde lyset i skoletræthedens trange tunnel. Det gør Alt jeg siger er sandt bade stærk og gribende."
– Jonna Fries, Smålandsposten

Språk:
Danska
Kategori:
Unga vuxna
Översättare:
Lene Ewald Hesel

Mer info om ljudboken

Förlag:
Carlsen
Utgiven:
2014-05-01
Längd:
5T 50min
ISBN:
9788711331385

Mer info om e-boken

Förlag:
Carlsen
Utgiven:
2013-09-12
ISBN:
9788711352885

Liknande böcker