Artemis Fowl 7 – Atlantiskomplekset Provlyssna

Artemis Fowl 7 – Atlantiskomplekset

Artemis Fowl 7 – Atlantiskomplekset

Författare:
Eoin Colfer
Ljudbok
E-bok

En opvækst som forbrydergeni, uforsigtig omgang med femagi og løgne og bedrag har givet Artemis Fowl en omgang af den frygtede sindssyge, som feerne kalder Atlantiskomplekset. Artemis er ikke længere sig selv: Han er blevet rar! Og det kan ikke være godt.

Mens Artemis kæmper for at blive rask, arbejder andre farligere forbrydere på at flygte fra det topsikrede, undersøiske Atlantis-fængsel, hvor Fefolket gemmer deres mest frygtede artsfæller væk.

Tidspunktet kunne ikke være værre: En rumsonde fyldt med altødelæggende robotter er på vej med kurs direkte mod Jorden… og Atlantis. Kun et geni kan overvinde den morderiske bagmand. Men kan Artemis undslippe sit eget syge sind, inden hans fjende undslipper fængslet – med frygtelige konsekvenser for både feer og mennesker?

Eoin Colfer er født i 1965 i Irland. Han er uddannet fra Dublin Universitet, men har rejst og arbejdet over det meste af verden, heriblandt Tunesien, Saudi Arabien og Italien. Indtil Colfer udgav Artemis Fowl-serien, arbejdede han som lærer; men lærergerningen blev tilsidesat, da det blev muligt for ham at skrive på fuld tid.

Språk:
Danska
Kategori:
Barn
Översättare:
Ole Steen Hansen

Mer info om ljudboken

Förlag:
Carlsen
Utgiven:
2012-11-30
Längd:
8T 53min
ISBN:
9788711375358

Mer info om e-boken

Förlag:
Lindhardt og Ringhof
Utgiven:
2016-12-16
ISBN:
9788711578674

Liknande böcker