BÖRJA LYSSNA IDAG Prova Storytel gratis
26 Recensioner
4.15
Serie
Del 1 av 38
Språk
Finska
Kategori
Barn
Längd
28min

Bamse ja joulupeikot

Författare: Susanne Adolfsson Uppläsare: Ville-Veikko Niemelä Ljudbok och E-bok

Bamse ja hänen tyttärensä Pampula huomaavat, että heidän joulukoristeensa on varastettu. Pian käy ilmi, että kaikki kaupungin kimalteet ja joulukoristeet ovat kateissa. Tilanne on hyvin mystinen. Bamse laittaa sinisen myssyn päähänsä ja ottaa Pampulaa kädestä kiinni. Yhdessä he seuraavat rusinajonoa, joka johdattaa heidät talviseen metsään. Siitä alkaa uusi seikkailu, jossa on mukana peikkoja, koristeita ja joulunviettoa.

Tervetuloa Bamsen maailmaan!
Kun Bamse syö Isoäidin jymyhunajaa, hänestä tulee maailman vahvin nalle. Hän on myös maailman kiltein nalle. Hän auttaa kaikkia pulaan joutuneita – olipa kyseessä sitten ystävä tai joku muu. Bamse on naimisissa Leenan kanssa, ja yhdessä heillä on neljä lasta: kolmoset Nalle-Maija, Teddy ja Lennu sekä nuorimmainen Pampula. Kun Bamse ei työskentele metsässä, hän on usein ulkona seikkailemassa parhaiden ystäviensä Pompin ja Kilpisen kanssa.

Rune Andréasson (1925–1999) oli ruotsalainen sarjakuvapiirtäjä. Hän innostui piirtämisestä jo lapsena, ja lukiossa hän piirsi ensimmäiset sarjakuvansa Allers Familj -lehteen. Uransa aikana Andreásson on lumonnut lukijat tarinoillaan Pellefantista ja ennen kaikkea Bamsesta – maailman vahvimmasta nallesta. Bamse on Ruotsin menestynein lastensarja, josta on tehty myös piirroselokuva.

© 2021 SAGA Egmont (Ljudbok) ISBN: 9788728090152 © 2022 SAGA Egmont (E-bok) ISBN: 9788728088708 Översättare: Terhi Kemppinen

Upptäck mer av