1373 Recensioner
3.81
Språk
Danska
Kategori
Fakta
Längd
5T 48min

Bankrøver: Historien om Danmarks mest berygtede bankrøverbande

Författare: Peter Grønlund, Dorin Mørck Larsen Uppläsare: Peter Carstens Ljudbok och E-bok

En dramatisk true crime-fortælling om syv venner fra Østerbro i København, der blev landets mest berygtede bankrøverbande. De kaldte sig Partners in crime eller bare PIC. De lavede det ene røveri efter det andet, og de slap godt fra det. Overalt på Sjælland mødte de forberedte op med attrappistoler, en udtænkt flugtrute og en taske, der skulle fyldes med pengesedler.

Gruppen truede sig til millioner af kroner, og levede det vilde liv med fester, sprut, stoffer og gang i den, og politiet var ikke nærheden af dem. PIC følte sig uovervindelige, de førte sig frem i nattelivet, og de mange bankrøverier stod uopklarede hen – lige indtil det gik galt.

‘Bankrøver’ er en ærlig insiderskildring af et vildt bankrøverliv, fortalt af gruppens hovedmand, Dorin Mørch Larsen. Det er en fortælling om kriminalitet og livet på toppen med masser af penge på lommen, men det er også en fortælling om nedturen, da alle gruppens medlemmer kunne se frem til mange år bag tremmer. Bandens leder fortæller detaljeret om en gruppe venner fra Østerbro, der udviklede sig til en succesfuld, kriminel bande.

© 2021 Forlaget Momenta (Ljudbok) ISBN: 9788772386676 © 2021 People's (E-bok) ISBN: 9788772386614

Upptäck mer av