30 Recensioner
3.97
Språk
Danska
Kategori
Religion & Spiritualitet
Längd
7T 14min

Bibelens største fortællinger

Författare: red. Niels jørgen Cappelørn Uppläsare: Thomas Guldberg Madsen Ljudbok

I BIBELENS STØRSTE FORTÆLLINGER kan du høre et udvalg af de mest kendte historier fra Bibelen - både fra Det Gamle og Det Nye Testamente. Teksterne er fra den autoriserede oversættelse fra 1992.

Bibelen er et skatkammer af gode fortællinger, profetier, digte, breve mv. og i udvælgelsen af tekster har fokus været på at skabe en levende og fængende beretning, samt at fremstille den røde tråd i Bibelen. Det gør bogen lettilgængelige for både børn, voksne og nye bibellæsere. Der er blandt andet lagt mere vægt på de historiske bøger end på den profetiske og poetiske litteratur i Det Gamle Testamente og fra Det Nye Testamente er tekster fra evangelierne og Apostlenes Gerninger kædet sammen til en sammenhængende beretning.

Der er ingen ændringer i bibelteksterne, men for forståelsens skyld er de udvalgte tekster kædet sammen med kommentarer, som er med til at binde bibelteksternes historier sammen og gøre dem mere tilgængelige. Desuden nævnes det, hvilket skrift teksterne stammer fra.

”Bibelens største fortællinger” er indlæst af Thomas Guldberg Madsen i 2016 for Lytteratur og Bibelselskabet hos Swann studio

© 2016 Lytteratur (Ljudbok) ISBN: 9788775238453

Upptäck mer av