PROVA GRATIS I 7 DAGAR Starta erbjudandet
749 Recensioner
4.21
Språk
Finska
Kategori
Fakta
Längd
8T 22min

Britannian pahimmat sarjamurhaajat

Författare: Lone Theils Uppläsare: Krista Putkonen-Örn Ljudbok och E-bok

Miksi ihminen tappaa muita ihmisiä yhä uudestaan? Onko se silkkaa pahuutta vai muiden tekijöiden aiheuttamaa? Entä miten ja miksi tekijät paljastuvat ja jäävät kiinni?

Tanskalainen menestyskirjailija Lone Theils on asunut ja työskennellyt Isossa-Britanniassa 16 vuotta. Nyt hän tarkastelee maan pahamaineisimpia sarjamurhaajia ja yrittää selvittää, kuinka kaikki tapahtui ja kuinka murhaajat pystyivät jatkamaan tappamista niin pitkään.

Kuulemme Ian Bradysta ja Myra Hindleystä, jotka tappoivat yhdessä ainakin viisi lasta; Fred ja Rose Westistä, joiden uskotaan murhanneen ainakin 12 ihmistä – mukaan lukien oman tyttärensä; Peter Sutcliffesta, joka tappoi 13 naista ja joka tunnetaan nimellä ”Yorkshiren teurastaja”; nekrofiili Dennis Nilsenistä, joka kuristi ja raiskasi 15 nuorta miestä, Skotlantia piinanneesta lastentappajasta Robert Blackista sekä Harold Shipmanista, yhdestä historian pahimmasta sarjamurhaajasta: hänet tuomittiin 15 murhasta, mutta hän tappoi todennäköisesti yli 250 ihmistä.

Dekkaristi ja toimittaja Lone Theils on aina ollut kiinnostunut oikeista rikoksista ja sarjamurhaajista. Hän löytää usein inspiraation tarinoihinsa todellisuudesta. Kuten tiedämme, monesti todellisuus on tarua kamalampaa.

© 2021 Storytel Original (Ljudbok) ISBN: 9789179919627 © 2021 Storytel Original (E-bok) ISBN: 9789180248075 Originaltitel: British Serial Killers Översättare: Susanna Paarma

Upptäck mer av