132 Recensioner
3.73
Serie
Del 2 av 4
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
3T 32min

Chokoladeægget - 2

Författare: Mia Ahl Uppläsare: Filippa Suenson Ljudbok och E-bok

Til jul fik Jessika en strippende julemand af sine to bedste veninder, Jenny og Sofia. Nu er det blevet forår og tid til at fejre Jenny, der fylder 40 år i weekenden inden påske. Den velvillige damptromle Sofia og – den mere modvillige – Jessika planlægger et surpriseparty for Jenny. Men underligt nok vil Jennys mand, Magnus, ikke være med. Han siger, at han ikke fejrer fødselsdag længere og vil ikke engang give Jenny en fødselsdagsgave.

Jenny aner intet om venindernes festplaner, så hun beslutter at tage sagen i egen hånd for at få en mindeværdig fødselsdag. Mod den nærige Magnus' vilje tilmelder hun sig et chokoladekursus, hvor underviseren Emil viser sig at være lidt af en lækkerbisken.

Da Jenny fortæller meget mere om Emil end om selve kurset, indser Sofia og Jessika, at der er fare på færde. Hvordan skal de få den sløve Magnus til at forstå, at han skal give sin kone den opmærksomhed, hun fortjener?

Mia Ahl har skrevet en historie fyldt med lige dele begær, kærlighed, befriende humor – og selvfølgelig chokolade. Bogen er andet bind af fire i serien Højtiderne, der følger de tre veninder gennem et skelsættende år af deres liv.

© 2022 Word Audio Publishing International (Ljudbok) ISBN: 9789180000895 © 2022 Word Audio Publishing International (E-bok) ISBN: 9789180000901 Översättare: Anette Nygaard

Upptäck mer av