DØDENS KLIPPE

DØDENS KLIPPE

DØDENS KLIPPE

Författare:
Albert Toft
E-bok

Liam er 13 år og bor alene sammen med sin lidt mystiske mor. Han har inderst inde altid savnet sin far, som han aldrig har set. Da han en dag får et brev, får han sandheden om sin far at vide og indleder en skæbnesvanger rejse i farens fodspor. En rejse, der sammen med en prægtig ildsalamander bringer ham til magiens verden og det mægtige Magisium.

På Magisium får Liam nye venner, men hvem kan han stole på? Bag facaden sker der frygtelige ting, og snart er Liam kastet ud i et eventyr på liv og død, der bringer ham videre på vejen mod et endeligt opgør med den ondskab, som truer hele magiens verden.

Opgøret får også betydning for Liams liv i den virkelige verden …

Uddrag af bogen

Pludselig lød der en svag banken på det lille vindue. Liam gik hen og åbnede det.

Ude på taget foran vinduet sad der en lille ildsalamander. Dens glødende orange ryg spejlede sig i vinduets duggede glas, imens dens flotte gule øjne lyste som lygter. Den var omtrent så lang som et penalhus. På hver af dens fire ben sad der tre harmløse kløer gemt væk under skæret fra de små flammer, der lyste dyret op. Den kiggede på Liam og smilede. Liam kunne ikke lade være med at smile tilbage.

”Hej med dig,” sagde ildsalamanderen.

Liam så vantro på det flotte dyr. Et talende dyr, er jeg blevet bims? tænkte Liam

Om forfatteren

Albert Østerby Toft er født 2003. Han debuterer med denne bog, som oprindeligt var et lille fritidsprojekt, som han hurtigt blev grebet af. Han har altid været glad for at skrive og læse, især fantasy. Det er inden for denne genre, han har hentet inspiration til bogen.

Språk:
Danska
Kategori:
Fantasy & SciFi

Mer info om e-boken

Förlag:
Forlaget Mellemgaard
Utgiven:
2018-04-16
ISBN:
9788793692572

Liknande böcker

Hitta storyn som passar just dig

Henrik Karlsson

"Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

Birgitta Johansson

"Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

Birgitta Lindh

"Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"