Den første sten Provlyssna

Den første sten

Den første sten

Författare:
Martin Jensen
Uppläsare:
Kim Westi
Ljudbok
E-bok

Der er tale om en på én gang moderne og klassisk intrige. Seks mennesker har ét til fælles. De er alle medlemmer af Kanne menighedsråd i udkanten af Assens. Deres bevæggrunde og motiver er derimod forskellige, ligesom deres engagement i rådets arbejde.
Formanden, tredjegenerations-skibsreder i byen, har stort set arvet posten efter sine forfædre og støtter sig især til den konfliktsky indehaver af byens delikatesseforretning, som også har dybe rødder i byen.
Over for disse to står ikke blot fagforeningsmanden, der aldrig har lagt skjul på sit politiske motiv til at lade sig indvælge i rådet, men også den dybt troende, tidligere gårdejer, for hvem de tre øvrige repræsenterer moderne overfladiskhed.
Derudover sidder der to kvinder i rådet. Den kendte, succesfulde og tilsyneladende selvsikre malerinde og den unge lærerinde, som aldrig er kommet sig over sin mands alt for tidlige død.
En forårsdag træffer deres præst en kontroversiel beslutning, som forårsager store ændringer i deres indbyrdes forhold og i deres liv – ændringer, som heller ikke præsten forudså, da han traf sin beslutning.

Språk:
Danska
Kategori:
Romaner

Mer info om ljudboken

Förlag:
Klim
Utgiven:
2012-09-26
Längd:
8T 4min
ISBN:
9788779550742

Mer info om e-boken

Förlag:
Klim
Utgiven:
2018-04-16
ISBN:
9788771296044

    Liknande böcker