LYSSNA FÖR HALVA PRISET Starta erbjudandet
3 Recensioner
3
Språk
Danska
Kategori
Biografier

Den faldende mand

Författare: Don DeLillo E-bok

"Den faldende mand" er en roman om dagene efter den 11. september 2001.

Vi befinder os i New York i dagene lige efter angrebet. Skolebørnene observerer med kikkerter himlen for at se, om ’Bill Lawton’ sender nye fly ind over byen.

I romanen følger vi Keith, der befandt sig i et af tvillingetårnene, men overlevede; hans kone, Lianne, der både drages og skræmmes af en performance-kunstner med tilnavnet ’Den faldende mand’, der har som sit speciale at kaste sig ud fra balkoner; deres fælles søn, Justin, samt Liannes mor og hendes tyske elsker, der måske har en suspekt baggrund som Rote Armé Fraktion-sympatisør. Men vi møder også Mohammed Atta, lederen af terrorangrebet.

Den faldende mand er den ultimative 9/11-roman, der med uhyggelig sproglig præcision får læseren til at genopleve den tragiske dag.

Don DeLillo (f. 1936) er født i New York og er en af de mest anerkendte nulevende amerikanske forfattere. Han debuterede i 1971 med romanen "Americana" og har sidenhen været en fundamental del af den postmoderne litteratur. Forfattere som Brett Easton Ellis og David Foster Wallace er begge blevet inspireret af Don DeLillos værker.

© 2016 Lindhardt og Ringhof (E-bok) ISBN: 9788711421390 Översättare: Jørgen Nielsen

Upptäck mer av