1123 Recensioner
4.07
Serie
Del 1 av 3
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
11T 18min

Den lille butik med de lykkelige slutninger

Författare: Jenny Colgan Uppläsare: Vibeke Søllested Ljudbok och E-bok

Varm og humoristisk roman af den engelske bestsellerforfatter Jenny Colgan om at turde tage springet og følge sine drømme.

Nina Redmond elsker bøger. At finde den rigtige bog til den rigtige læser er hendes store passion – og hendes job. Så da det bibliotek, hun arbejder på, skal lukkes og omdannes til luksuslejligheder, aner hun ikke, hvad hun skal stille op.

Presset af omstændighederne øjner Nina en mulighed for at udleve sin drøm om at åbne en boghandel. Hun forvandler en slidt, gammel kassevogn til en butik på hjul, og med sine trofaste romanheltinder i ryggen flytter hun til Skotland og begiver sig ud i højlandet for at finde købere til sine bøger. Den virkelige verden viser sig imidlertid at være mere kompliceret end de historier, Nina elsker så højt, og det kræver alt hendes mod – og hele hendes opsparing – at forlade alt det, hun kender, og starte et nyt liv.

Pressen skriver:

»… romantisk feelgood-roman fra skotske Jenny Colgan, hvis heltinder ikke er tabt bag en vogn.«
***** – Familie Journal

»Bogen er en humoristisk kærlighedserklæring til at turde springe ud i livet, til bøger, til læsere og til at engagere sig i sit eget liv, og ja: Slutningen er lykkelig.«
**** – Femina

»Jenny Colgan formår at skabe komplekse og sympatiske personer, som man bliver glad af at læse om.«
**** – Bogrummet.dk

»… får smilet frem.«
– ALT for damerne

»… en hyggelig lille virkelighedsflugt.«
– Helsingør Dagblad

***** – Ruskjærs bøger

© 2018 Cicero (Ljudbok) ISBN: 9788763860048 © 2018 Cicero (E-bok) ISBN: 9788763859097 Originaltitel: The Little Shop of Happy Ever After Översättare: Marie Kopp

Upptäck mer av