50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
1864 Recensioner
4.09
Serie
Del 2 av 3
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
14T 31min

Den lille butik med de nye begyndelser

Författare: Jenny Colgan Uppläsare: Vibeke Søllested Ljudbok och E-bok

Skøn og topcharmerende roman af den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan om et storslået slot ved Loch Ness, en usædvanlig butik med bøger og en enlig mor på udkig efter nye eventyr.

Zoe vil gerne begynde på en frisk med sin lille fireårige søn – langt fra Londons pulserende liv, sin lillebitte lejlighed til ågerpris og de højrøstede fodboldfans, der underholder ved nattetid. Så da hun pludselig får tilbudt et drømmejob i det skotske højland, slår hun straks til. Hendes lykke er gjort, da hun derudover også tilbydes logi på et ægte slot – dog mod at passe familiens tre børn.

Men selvom Skotland er alt, hvad Zoe nogensinde har drømt om – skyfri himmel, frisk bjergluft og idyllisk stilhed – er der alligevel skår i glæden. Slottet er storslået, men faldefærdigt, børnene er blevet smidt ud af skolen, og deres far er helt ude i tovene. Hvordan skal det nogensinde lykkes Zoe at skabe et nyt liv med sin lille søn? Vil bøger, bjergluft og naboernes betænksomhed være nok til at give den lille familie en ny begyndelse?

© 2021 Cicero (Ljudbok) ISBN: 9788702320909 © 2021 Cicero (E-bok) ISBN: 9788702320916 Originaltitel: The Bookshop on the Shore Översättare: Marianne Linneberg Rasmussen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...