PROVA GRATIS I 7 DAGAR Starta erbjudandet
53 Recensioner
3.74
Serie
Del 1 av 3
Språk
Danska
Kategori
Deckare
Längd
14T 36min

Den sidste tempelridder: Tempelridder-serien 1

Författare: Raymond Khoury Uppläsare: Helle Sihm Ljudbok och E-bok

Akko, 1291. Mens den sidste by i Det Hellige Land faldt for de muslimske hære, flygtede en lille flok tempelriddere om bord på Tempelfalken. Med sig havde de et skrin som for alt i verden skulle bringes til den franske stormester. Skibet nåede aldrig i havn.

New York, USA nutid. Fire ryttere klædt som tempelriddere stormer en udstilling af Vatikanets skatte på Metropolitan Museum of Art. Mens de tre af ridderne skovler kostbarheder ned i deres sække, er den fjerde kun interesseret i en gammel krypteringsmaskine, og da han finder den, er det næsten som et helligt øjeblik for ham.

Arkæologen Tess Chaykin og FBI-agent Sean Reilly hvirvles ind i jagten på et kodet dokument, som én mand vil gøre alt for at få ud til offentligheden, og som andre vil gå til yderligheder for at forhindre verden i at få kendskab til.

Pressen skrev:

»...En herlig cocktail af detektivarbejde, action, romantik og religionshistoriske spektakulationer iscenesat i spektakulære omgivelser, fra New Yorks kloakker over Vatikanet til en undersøisk middelalderby i Tyrkiet. Det er flot, og det er spændende.«

– Politiken

»Et brag af en debutroman, som meget vel kan blive Da Vinci Mysteriets afløser!«

– Ugebladet Søndag

© 2021 Gyldendal (Ljudbok) ISBN: 9788702319941 © 2021 Cicero (E-bok) ISBN: 9788702319958 Originaltitel: The Last Templar Översättare: Alis Friis Caspersen