9 Recensioner
4
Språk
Danska
Kategori
Barn
Längd
2T 26min

Den store stygge katastrofebog

Författare: Lars Henrik Aagaard Uppläsare: Sonny Lahey Ljudbok och E-bok

Om truslerne fra rummet, virus, vulkaner, klimaet, og hvorfor verden ikke går under før om ufattelig lang tid. "Den store stygge katastrofebog" er en bog fuld af spænding, indsigt og fascination til videbegærlige børn.

Tag med på en fascinerende rejse hele vejen tilbage til verdens begyndelse og det mest ødelæggende kæmpebrag i vores historie. Og videre gennem tid og rum til ekstreme stjerneeksplosioner og ind i klodens hedeste indre, hvor voldsomme kræfter lurer.

Læs om, hvordan Jordens liv tidligere er blevet stort set udryddet, og om hvordan livet alligevel piblede frem igen. Bliv klogere på epidemier før og nu, og læs om den allerstørste fare mod mennesket, nemlig os selv. Læs også om klimatruslen og om alt det, der kan gå galt, men også om, hvordan vi kan håndtere det. For bare rolig, vi bliver klogere, og vi udvikler hele tiden nye metoder til at tage kampen op mod alle de lurende farer.

Lars Henrik Aagaard (f. 1961) er en dansk journalist og forfatter. Han har blandt andet været litteraturreporter, kulturredaktør og videnskabsjournalist for Berlingske og har udgivet en lang række populærvidenskabelige bøger for både børn og voksne.

© 2021 Carlsen (Ljudbok) ISBN: 9788728087138 © 2021 Carlsen (E-bok) ISBN: 9788727002453

Upptäck mer av

Andra gillade också ...