16 Recensioner
3.87
Språk
Danska
Kategori
Romaner
Längd
4T 54min

Djævelen og frøken Prym

Författare: Paulo Coelho Uppläsare: Camilla Qvistgaard Dyssel Ljudbok och E-bok

I Djævelen og frøken Prym skildrer Paulo Coelho kampen i hver eneste sjæl mellem lys og mørke, og det vi alle stræber efter hver dag: At turde følge vore drømme og mestre den frygt, som hindrer os i at leve livet fuldt ud.

En mystisk fremmed ankommer til den afsidesliggende landsby Viscos. Med sig har han 11 guldbarrer og en underlig skygge. Gamle Bertha, som dag efter dag har siddet uden for sit hus ved indgangen til landsbyen genkender skyggen som den længe bebudede djævel, der vil føre Viscos til undergang.

Den fremmede leder efter svar på det spørgsmål som betyder alt for ham: Er mennesket dybest set godt eller ondt?

»En opbyggelig lille fabel.« - Berlingske Tidende “ Spørgsmålet om hvorvidt vi er gode eller onde, holder aldrig op med at optage os. Det er meget mere intelligent og praktisk at være

Paulo Coelho (f. 1947 i Rio de Janeiro) er en af verdens mest læste forfattere. Mest kendt er han for ”Alkymisten”, som har solgt over 65 mio. eksemplarer i mere end 156 lande og er oversat til 71 sprog. Den er således blandt Verdenshistoriens bedst sælgende bøger, hvilket har givet Coelho ”prisen” i Guinness’ Rekordbog som den mest oversatte bog af en nutidig forfatter. Han regnes for en af vor tids mest indflydelsesrige personer (har fx deltaget ti gange i World Economic Forum, Davos, Schweiz).

© 2018 AV Forlaget + (Ljudbok) ISBN: 9788771897869 © 2015 Forlaget Zara (E-bok) ISBN: 9788771161441

Andra gillade också ...