880 Recensioner
3.31
Språk
Finska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
3T 38min

Ei voi korjata

Författare: Emma Uusihakala Uppläsare: Krista Putkonen-Örn Ljudbok och E-bok

Sadistinen sarjaraiskaaja kylvää pelkoa Helsingissä. Järkyttävät tapahtumat seuraavat toisiaan, eikä edes poliisi tunnu pääsevän kylmäverisen raiskaajan jäljille. Kuka hän on? Miten hän valitsee uhrinsa?

Anna on keski-ikäinen lääkäri, Mikon vaimo ja kahden lapsen äiti. Hän elää tavallista, ehkä hieman uneliastakin, elämää Helsingissä. Kesällä kaikki kuitenkin muuttuu, kun käy ilmi, että sadistinen sarjaraiskaaja vaanii lähes Annan kotinurkilla.

Viikonloppuisin Anna pakenee mökille, jossa uusi kiehtova naapuri saa hänet unohtamaan kaupungin kauheudet ja kotona odottavat avio-ongelmat. Omituiset tapahtumat tuntuvat kuitenkin seuraavan Annaa sinnekin, vai onko hän vain vainoharhainen? Myös Mikon lausumat sanat – tai oikeastaan tapa, jolla Mikko lausui sanansa ”minä tiedän” – kylmäävät Annaa. Voisiko Mikko todella tietää?

Tämä nykyaikaan sijoittuva romanttinen jännäri saa ihosi kylmille väreille ja pitää otteessaan loppuun saakka. Ei voi korjata on helsinkiläisen Emma Uusihakalan (s. 1980) jännittävä ja tiivistunnelmainen esikoisteos

© 2020 Storyside (Ljudbok) ISBN: 9789152129074 © 2020 Storyside (E-bok) ISBN: 9789180122641

Upptäck mer av