50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
5 Recensioner
4.4
Språk
Danska
Kategori
Unga vuxna
Längd
9T 26min

En herskers sjæl

Författare: Niklas Krog Uppläsare: Peter Jorde Ljudbok och E-bok

Tusind år er gået siden Anden Frihedskrig og Unadan har fået en ny hersker – Moriam – afskyet og frygtet, men så stærk, at ingen vover at udfordre hende. To børn lever sammen med Moriam på borgen Ainamoor: Kazar og Yana. Hun påstår, at hun er deres mor, men Kazar ved, at hun lyver.

Kazar er i besiddelse af en ejendommelig evne – han ser billeder af noget, der er sket eller vil ske. Han ser en frygtelig trussel, en trussel som kun Moriam kender til. Er Kazar den frihedskæmper som Unadans folk venter på, eller er han et redskab i hænderne på de magter, der engang skabte verden, og som nu vil erobre den igen?

"En herskers sjæl" er tredje og sidste bind i Niklas Krogs fantasytrilogi, som begyndte med "En krigers hjerte" og "En troldmands kraft".

Niklas Krog (f.1965) er en af de mest produktive svenske forfattere i nyere tid. Han har specialiseret sig inden for ungdomsfantasy og historiske romaner og har opnået stor popularitet med begge genrer. Hans forfatterskab kredser om det gode og det onde i mennesket som en evig konflikt, men også som en nuanceret sag.

© 2019 Lindhardt og Ringhof (Ljudbok) ISBN: 9788726139358 © 2020 SAGA Egmont (E-bok) ISBN: 9788726139242 Översättare: Arne Herløv Petersen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...