En sandsynlig historie Provlyssna

En sandsynlig historie

Prova Storytel

En sandsynlig historie

Författare:
Karin Alvtegen
Uppläsare:
Jette Mechlenburg
Ljudbok
E-bok

Helena og Anders mødes et sted midt i livet. De er begge ulykkelige og desillusionerede. Helena bor sammen med sin 13-årige datter et afsides sted i Norrland. Hun er blevet forladt af sin mand og forsøger på bedste beskub at drive deres fælles, halvfærdige hotel videre uden ham.

Datteren savner både Stockholm og sin far, som tog tilbage til hovedstaden, da drømmen om det enkle liv på landet viste sig mere at være Helenas end hans.

Anders er en succesrig finansmand og milliardær, som en dag indser at det liv han lever, bygger på en usigelig tomhed og meningsløshed. På en rejse til Norrland forsøger han at begå selvmord, men mislykkes.

Efter et kort hospitalsophold havner han på vejen tilfældigt på Helenas hotel og bliver der som maler og snedker uden at røbe sin egentlige identitet.

Copyright © Karin Alvtegen 2010 Published in agreement with Stilton Literary Agency Oversat af Mone Hvass fra En sannolik historia. Omslag af Malene Henssel.

kærlighed, venskab, parforhold, skilsmisse, Sverige

Språk:
Danska
Kategori:
Romaner

Mer info om ljudboken

Förlag:
Lytteratur
Utgiven:
2014-01-27
Längd:
9T 22min
ISBN:
9788771621532

Mer info om e-boken

Förlag:
Tiderne Skifter
Utgiven:
2015-03-19
ISBN:
9788779737419

  Liknande böcker

  Hitta storyn som passar just dig

  Henrik Karlsson

  "Har precis startat en provperiod hos Storytel och det är det bästa jag någonsin gjort. Att lyssna ger mig full koncentration på boken samtidigt som jag kan pyssla med annat."

  Birgitta Johansson

  "Det bästa som har hänt mig på länge. Dessutom lyssnar jag på böcker som jag nog aldrig hade kommit mig för att läsa annars. Jag lyssnar i bilen, på promenaden eller när jag städar."

  Birgitta Lindh

  "Jag och min man delar familjeabonnemanget och har haft Storytel i 5-6 år. Vi är så nöjda med både appen och Readern. Här finns ett stort bokutbud som passar oss båda!"