50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
9 Recensioner
2.78
Språk
Danska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
10T 46min

Enegængeren

Författare: Maria Isaksson Uppläsare: Randi Winther Ljudbok och E-bok

Valdemars og Sagas veje krydses - ved første øjekast er det et ubetydeligt møde. Han snubler på en sti på Observatoriehøjen i Vasastan og hun rækker den ældre mand en hjælpende hånd. Kort tid efter bliver Sagas far pludseligt syg.

Det viser sig snart, at hendes fars sygdom ikke lader til at have naturlige årsager. Samtidig rammes flere mennesker i Sagas omgangskreds af sygdom og død under mystiske omstændigheder.

Begivenhederne skræmmer og rejser spørgsmål: Hvor godt kender Saga egentlig de mennesker, hun har omkring sig? Hvem er i hendes lejlighed, når hun ikke er hjemme? Og hvem er den mand, der sejler alene ud i sin båd sent om aftenen?

Svarene skal findes i fortiden. En fjern, tragisk hændelse kommer frem i lyset og stiller Saga over for nogle svære valg. Alting lader til at bunde i et stærkt behov for hævn. Ved sin side har hun Valdemar, der selv kæmper med skyld og sorg.

Kan fortiden tilgives?

”ENEGÆNGEREN” er indlæst af Randi Winther

i 2017 for Hoi Forlag hos AV Forlaget / Swann studio

© 2017 Hoi Forlag (Ljudbok) ISBN: 9788793618282 © 2017 Hoi Forlag (E-bok) ISBN: 9788793618152 Översättare: Anette Broberg Knudsen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...