LYSSNA FÖR HALVA PRISET Starta erbjudandet
245 Recensioner
4
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
7T 28min

Et bonsaitræ i Toscana

Författare: Isabel Keats Uppläsare: Karin Rørbech Ljudbok och E-bok

Forskeren Robert Gaddi er tæt på et medicinsk gennembrud, men der er mange mennesker, der ikke ønsker, at hans forskning ser dagens lys. Så da hans laboratorium i Washington D.C. bliver udsat for hærværk, insisterer hans chef på at hyre en bodyguard til ham.

Den delikate Lian Zhao, der er kampsportsekspert, bliver valgt til jobbet. Robert er ikke glad for at få en ”barnepige”, så han beslutter sig for at gøre livet surt for hende. Men den unge kvinde af mystisk oprindelse ender alligevel med at vække hans nysgerrighed.

Lian er ligeglad med, at hendes klient er en bitter fyr, der lader al sin sarkasme gå ud over hende. Hun er klar til at forsvare ham mod enhver trussel.

De kunne næsten ikke være mere forskellige. Men da de efter et nyt angreb bliver tvunget til at søge ly i den gamle Gaddi-fæstning i Toscana, bliver de alligevel fortryllet af hinanden.

© 2022 Word Audio Publishing International (Ljudbok) ISBN: 9789180342803 © 2022 Word Audio Publishing International (E-bok) ISBN: 9789180342810 Översättare: Ulrika Louisa Bjerregaard

Upptäck mer av