50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
1036 Recensioner
4.11
Serie
Del 3 av 3
Språk
Danska
Kategori
Romance
Längd
11T 4min

For langt fra dig

Författare: Jenny Colgan Uppläsare: Kristina Pfeil Nielsen Ljudbok och E-bok

Hvad sker der, når storbypigen flytter på landet, og landsbymennesket til storbyen?

I denne charmerende roman af den britiske bestsellerforfatter Jenny Colgan får du det bedste fra det pulserende London og det idylliske skotske højland.

Lissa arbejder som sygeplejerske i et af Londons mest belastede kvarterer. Hele sit liv har hun været dygtig, pligtopfyldende og glad for sit job, men alt ændrer sig efter en chokerende ulykke.

For at Lissa kan få lidt ro, tager hun til den lille by Kirrinfeif i det skotske højland, hvor hun for en stund bytter job og liv med Cormac, en afslappet krigsveteran og landsbyens alt-mulig-sygeplejerske. Ligesom Lissa aldrig før har oplevet landsbyliv, er storbyen også fuldstændig ukendt land for Cormac.

Selvom alt er nyt, gør byttehandlen dem begge godt. Lissa og Cormac er dagligt i kontakt med hinanden og taler om deres patienter, og langsomt bliver de mere og mere begejstrede – både for deres fælles fag og hinanden. Men kan deres stærke forbindelse også mærkes, når de mødes i virkeligheden?

© 2021 Cicero (Ljudbok) ISBN: 9788702321029 © 2021 Cicero (E-bok) ISBN: 9788702321050 Originaltitel: 500 Miles from You Översättare: Marianne Linneberg Rasmussen

Upptäck mer av

Andra gillade också ...