50% RABATT I 4 MÅNADER Ta del av erbjudandet
7 Recensioner
3.43
Språk
Danska
Kategori
Spänningsromaner
Längd
4T 20min

Glimt af frygt

Författare: Annika Sjögren Uppläsare: Nanna Schaumburg-Müller Ljudbok och E-bok

Östen Jonzon burde nyde sin velfortjente pensionisttilværelse. Men det gør han ikke. For Östen har flere skeletter i skabet og da han i et fortroligt øjeblik vælger at afsløre en af sine hemmeligheder for sin yngre hustru, Bodil, er det som at åbne Pandoras berømte æske. Bodil reagerer – i hvert fald i Östens øjne – temmelig irrationelt, da han fortæller om den søn, han fik efter at have været sin første kone utro. En søn, som han aldrig nogensinde har mødt.

Trods Bodils åbenlyse kulde og foragt vælger Östen at kontakte sin nu godt trediveårige søn, Tobias. Blot for nærmest øjeblikkeligt at blive trukket ind i en ond cirkel af trusler og vold.

Derudover er der flyttet et nyt par ind i det tomme nabohus i villakvarteret i Härnösand. Løkken strammes endnu mere om Östens hals, da det viser sig at være nøglen til endnu en hemmelighed fra hans fortid …

”Glimt af frygt” er en spændingsroman med en varm og indlevende personskildring, hvor mange dyder og udyder bliver blottet, mens følelsen af en truende fare hele tiden lurer. Med små, virkningsfulde midler får Annika Sjögren læseren til at identificere sig med – og måske endda føle sympati for – Östen Jonzon, efterhånden som hans ildevarslende historie udfolder sig.

© 2022 Word Audio Publishing International (Ljudbok) ISBN: 9789180340076 © 2022 Word Audio Publishing International (E-bok) ISBN: 9789180342490 Översättare: Stig W. Jørgensen

Andra gillade också ...